Hallas Irish Beauty memberi keyakinan terhadap seri wajah anda.

Tentang Hallas Irish Beauty

Hallas Irish Beauty merupakan jenama kosmetik mesra wudhuk khas untuk wanita yang ingin cantik tanpa rasa ragu-ragu. Terdapat dua jenis produk keluaran Hallas Irish beauty iaitu Bedak Asas Arab dan juga HB roller Cream. Bahan-bahan yang digunakan dalam menghasilkan produk hallas beauty tidak mempunyai sebarang silikon yang akan merosakkan kulit wajah. Ramai testimoni yang berpuas hati setelah menggunakan produk keluaran Hallas Irish Beauty.

Produk Keluaran Hallas Irish Beauty

Terdapat dua jenis produk yang dikeluarkan oleh Hallas Irish Beauty iaitu produk Bedak Asas Arab dan HB roller Cream. Kedua dua produk Hallas Beauty dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KKM. Bahan-bahan yang digunakan juga tidak mempunyai bahan kimia yang merosakkan kulit wajah malah dapat membantu merawat semula kulit wajah yang rosak.

Hallas Beauty Roller Cream

Hallas Beauty Roller Cream merupakan bedak asas yang menggunakan roller serta mampu memberikan kesan sempurna pada setiap sapuan.

Bedak Asas Arab

Bedak Asas Arab merupakan bedak asas yang berasaskan sumber bahan kualiti, segar dan semulajadi. Fungsi utama bedak asas ini adalah untuk merawat dan melindungi kulit supaya tidak kering dan tidak kusam. Selain itu, bedak asas ini juga sangat selamat diguakan kerana tidak mempunyai silikon yang merbahaya.

Lihat Sendiri Kepuasan Pengguna Setia Produk Hallas Irish Beauty. Mereka sebulat suara SANGAT BERPUAS HATI!!!

*Disclaimer: Testimoni-testimoni pengguna adalah hak terpelihara Hallas Irish Beauty dan telah mendapatkan kebenaran guna pakai daripada individu-individu terlibat. Kesan atau hasil dari penggunaan produk bedak asas Hallas Irish Beauty mungkin berbeza ke atas setiap individu. Tiada pengkhususan atau hasil yang tepat dijanjikan oleh pihak Hallas Irish Beauty terhadap penggunaan produk bedak asas.

"Suka sangat-sangat pakai yang ni"
"Wangi! parut-parut jerawat tak nampak pun"
"Nampak sekata bila apply kat muka"
"Dah tak payah pakai bedak lain pon xpe"
"Makin lama makin glowing"
"Selesa je pakai. SIMPLE, SOFT & BEAUTY"
"Kakak sis pun suka #repeatorder"
"Muka pun lembab...dah x kering"

BERMINAT DENGAN PRODUK HALLAS IRISH BEAUTY? MACAM MANA NAK DAPATKAN PRODUCT HALLAS IRISH BEAUTY?

Klik untuk dapatkan produk keluaran Hallas Irish Beauty

HUBUNGI KAMI

Hallas Beauty adalah jenama kosmetik Mesra wudhuk khas untuk pengguna yang ingin cantik tanpa ragu-ragu.

Jana pendapatan bersama Syarikat Kami Harini.
PENGEDAR DIPERLUKAN

Visit us

No.42 GF Lorong BLM 1/5 Bandar Laguna Merbok 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman, Bandar Laguna Merbok, 08000 Sungai Petani, Kedah

SUNGAI PETANI KEDAH

Call us

Sebarang pertanyaan berkenaan produk hallas beauty boleh terus hubungi hotline dibawah

+6013 9255870

Join us

Jana pendapatan lumayan bersama Hallas beauty whatsapp no. bawah

* Disclaimer / Penafian:
Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Registered with SSM – HALLAS IRISH BEAUTY

All Rights Reserved.
No. 42 Gf Lorong Blm Bandar Laguna Merbok, 08000 Sungai Petani, 
Kedah Darul Aman.